HTML

Colibri Books

Hírek, információk , újdonságok, érdekességek, pletykák és statisztikák az elektronikus könyvek világából. Itt mindent megtalálsz, ami az e-könyvvel kapcsolatosan fontos.

Friss topikok

Linkblog

Egy e-könyv - 11 különböző befejezés

2012.02.21. 14:43 :: paddington

 

Interaktív e-könyvvel rukkolt ki egy brit írónő: 11 lehetséges befejezése van legújabb regényének és az olvasó választhatja meg, melyiket szeretné.

    Caroline Smailes az írónő neve, műve címe: 99 Reasons Why (99 ok a miértre). Azért írta rendhagyón "változatosra" regénye végét, mert legutóbbi két kötetének befejezését sok olvasója túl lehangolónak találta. Új regényét nem érheti ilyen bírálat, mivel az olvasó aktívan részt vehet a cselekmény végkifejletének megválasztásában, amihez kérdésekre kell válaszolnia a karakterek értelmezéséről. A véglehetőségek között azután akad a "boldogan éltek, míg meg nem, haltak" változattól a szomorkáson át a cselekményében fergeteges fináléig mindenféle. 
    A mű családregény, 99 fejezetből áll. Márciustól lesz kapható Nagy-Britanniában, ára 7 font 99 penny. Nyomtatott kiadását nem tervezik - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás: MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colibribooks.blog.hu/api/trackback/id/tr574157837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása