HTML

Colibri Books

Hírek, információk , újdonságok, érdekességek, pletykák és statisztikák az elektronikus könyvek világából. Itt mindent megtalálsz, ami az e-könyvvel kapcsolatosan fontos.

Friss topikok

Linkblog

E-könyv - túl sok a formátum a magyar piacon

2011.05.03. 15:16 :: paddington

A túlzottan sok, különböző formátum is akadályozza a magyar piacon az e-könyvek elterjedését. Egyebek mellett ez hangzott el a Web2.0 Symposium- Barcamp Budapest konferencián. Az e-könyv piac egyes szereplőinek kerekasztal beszélgetésén abban egyetértettek, hogy a magyar piac mérete miatt nem képes fenntartani 3-4 féle rendszert. Ráadásul a kiadóknál is ellenállásba ütköznek az elektronikus könyvvel foglalkozó cégek. A beszélgetők abban is egyetértettek, hogy a beszerezhető e-könyv olvasók még mindig túlságosan drágák az átlagos magyar fogyasztó pénztárcájának (www.privatbankar.hu).

Szólj hozzá!

Címkék: magyar kiadók e könyv e book könyvpiac

A bejegyzés trackback címe:

https://colibribooks.blog.hu/api/trackback/id/tr462874645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása