HTML

Colibri Books

Hírek, információk , újdonságok, érdekességek, pletykák és statisztikák az elektronikus könyvek világából. Itt mindent megtalálsz, ami az e-könyvvel kapcsolatosan fontos.

Friss topikok

Linkblog

Elhalasztották a Harry Potter e-könyvek startját

2011.10.02. 20:36 :: paddington

A Pottermore Insider hivatalos blogon jelentették be, hogy a Harry Potter e-könyvek régóta várt és idén őszre várt rajtját 2012 elejére halasztották. A Pottermore weboldalon, a Harry Potter rajongók hivatalos közösségi oldalán a webáruházat elindítják ugyan októberben vagy novemberben, de a fejlesztők egyelőre az oldal problémamentes működését akarják biztosítani.

 

A hivatalos e–könyvek és hangoskönyvek árusítása csak 2012 első felében kezdődik majd el. A fejlesztők addig azt kívánják biztosítani, hogy minél többen csatlakozzanak az oldalhoz és számukra élményszerű szolgáltatásokat nyújtsanak.

 

Az elmúlt napokban a Pottermore weboldal regisztrált felhasználóinak száma már meghaladta az egymilliót. A felhasználók igen aktívan használják az oldalt, és az utóbbi időben többen panaszkodtak a sebességre, csatlakozási és egyéb problémákra.

 

A tervek szerint az oldalhoz való csatlakozást októbertől fokozatosan teszik lehetővé mindenki számára, a világ minden részén élő Harry Potter-rajongók milliói szakaszosan regisztrálhatnak majd. Ennek valószínűleg az az oka, hogy el akarják kerülni az oldal tömeges használatából eredő működési zavarokat.

 

Bár korábban azt jelentették be, hogy a Pottermore lesz a Harry Potter e-könyvek egyetlen kereskedelmi csatornája, az idő közben kiszivárgott, az e-könyveket forgalmazó üzletek és az írónő ügynökei közötti tárgyalásokról szóló információk alapján többen azt feltételezik, hogy az Amazon oldalán elkezdik a forgalmazást még ebben az évben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colibribooks.blog.hu/api/trackback/id/tr503272780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása