HTML

Colibri Books

Hírek, információk , újdonságok, érdekességek, pletykák és statisztikák az elektronikus könyvek világából. Itt mindent megtalálsz, ami az e-könyvvel kapcsolatosan fontos.

Friss topikok

Linkblog

Minden negyedik amerikai e-könyvet olvas

2011.05.08. 09:31 :: pkovesdi

Az amerikai Könypiaci Tudományok Kutató Csoportja (BISG) legutóbbi felmérése szerint az Egyesült Államokban minden negyedik olvasó rendelkezik e-könyv olvasóval vagy van a birtokában e-köny. A felmérésben háromezren vettek részt, és közülük hétszázötvenen válaszoltak igennel a fenti kérdések egyikére.

Ugyancsak a BISG kutatásából derül ki, hogy az amerikai könyvpiacot a fikciós könyvek uralják. A tudományos-fantasztikus, romantikus és szépirodalmi művek az elolvasott könyvek 60 százalékát teszik ki. Ami pedig az e-könyv bizniszt illeti: az eredmények azt mutatják, hogy az e-vásárlók vásárlók kétharmada ma már kizárólag digitális formátumokat használ. (forrás: Book Industry Study Group )

Szólj hozzá!

Címkék: e könyv bisg

A bejegyzés trackback címe:

https://colibribooks.blog.hu/api/trackback/id/tr342886606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása